AlbFilm - Filma me titra shqip

AlbFilm - Filma me titra shqip 1.0.1 for android

Free Brain & Puzzle Apps By ALBFILM
Sponsored links
Description :
Ky aplikacion ju mundëson ti shikoni filmat e fundit të kinemasë botërore me titra shqip me kualitet të lartë.

Ne jemi një grup zhvilluesish dhe përkthyesish që mundësuam këtë aplikacion për ju. Ne përpiqemi që tua mundësojmë filmat në kohë sa më të shkurtër dhe me cilësi sa më të lartë. Ne bëjmë përkthimin e filmave vetëm në rast se filmi ende nuk është i përkthyer në gjuhën shqipe.

Për përdorimin e këtij aplikacioni nevojitet lidhje në internet (WiFi, 3G ose 4G).

Ky aplikacion punon ne paisjet Android 2.3+. Për ti shikuar filmat duhet patjetër ta keni të instaluar një Video Player, ne rekomandojmë MX Player ose Wondershare Player.

Për çdo problem në lidhje me aplikacionin ose me filmat na kontaktoni në: [email protected] .

Ju falemiderit dhe mos harroni ta shpërndani me shokët tuaj.

Download AlbFilm - Filma me titra shqip - Version: 1.0.1

AlbFilm - Filma me titra shqip


Sponsored links

You May Also Like

Cream White Hola Theme 3.0

Cream White Hola Theme It's not just monochrome, it's clinically

Free Size: 2489 kb

Blossom Blast 1.2

Link your way through full of colorful flowers and buds. Make the buds bloom to achieve goals

Free Size: 21386 kb

Skyward 1.0.1

A great journey to the sky starts with a single step.Through dynamic escher-style labyrinths you

Free Size: 15236 kb

Glass GO Launcher Theme v1.0

2 wallpapers & 28 icons! Brand new theme for <b>GO Launcher EX</b>! ❤Brief

Free Size: 3708 kb

İnci Sözlük 2.17

İnci sözlük 19 Aralık 2009 günü kurulmuş interaktif

Free Size: 2432 kb

The Witcher Battle Arena 1.0.1

Looking pretty freaking great - 148apps.comExciting multiplayer battler - Pocketgamer.comOne of

Free Size: 26782 kb

#Symmetry 7.1.7

Welcome to "#Symmetry: Space Tubers Edition". The "#Symmetry: Space Tubers

Free Size: 8033 kb

Sword Avengers—เกม3Dแง่ญี่ปุ่น 0.0.0.2

แนะนำเกม Sword Avengers—เกม3Dแง่ญี่ปุ่น

Free Size: 156971 kb

Maritime Kingdom 1.0.3

- Welcome Explorer to the age of discovery! Maritime Kingdom is the breathtaking new title from the

Free Size: 88177 kb

GO Keyboard - Emoji, Emoticons 2.22

<b>Enjoy your every tap and personalize your keyboard! </b> Are you bored with plain

Free Size: 9829 kb