Buletin

Buletin 1.0 for android

Sponsored links
Description :
BULETIN është gazeta juaj personale, ajo ndodhet në tavolinën tuaj të punës, në xhep apo në dorën tuaj. Plot me ngjarje, foto dhe video të çdo lloji, është vendi ideal për t’ju mbajtur të informuar me gjithë ngjarjet nga vendi dhe gjithë bota.
Është e lehtë për të grumbulluar dhe seleksionuar ngjarjet që janë në interesin tuaj.

BULETIN është gazeta juaj, është vendi i vetëm për të ndjekur tema që ju interesojnë dhe për të komunikuar me shokë dhe miq përmes historive, videove dhe fotove.

Si fillim, zgjidhni disa interesa/tema dhe BULETIN krijon gazetën tuaj personale. Mund të shtoni apo të gjeni tema të reja, ose kërkoni botime ose ngjarje interesante sipas interesave tuaja.

Lexoni publikime të rëndësishme në të përditshmet si: Panorama, Mapo, Gazeta Tema, Gazeta Express, Top –Channel, e shumë të tjera. Në BULETIN ju mund të gjeni çdo informacion me një lëvizje të vetme të dorës.

MBANI MEND :

Ruajini ngjarjet që keni seleksionuar duke përdorur butonin /ikonën “zemër” dhe grumbullojini ato në arkivën tuaj të të preferuarave - një mënyrë kjo e përkryer për të renditur artikujt sipas dëshirave tuaja. Ju mund t’i shihni artikujt e përzgjedhur në Artikujt e Preferuar.

BULETIN mund të zbritet TANI dhe FALAS

Nëqoftëse keni probleme teknike ose pyetje, ju lutemi na kontaktoni në [email protected]

Download Buletin - Version: 1.0

Buletin
Process Buletin 1.0 download page
Size: 14102 kb
Android O/S: Android

Related Buletin


Other users also looks for: apoartikujtbuletindhegazetagjenigjithëjuajkenimund

Sponsored links

You May Also Like

Je suis Charlie 1.0

Déclaration universelle des droits de l'enfant, de la femme et de l'homme: « Tout

Free Size: 281 kb

Karshakan 1.0

"Karshakan" contains all information needs relating to agriculture Society.

Free Size: 1347 kb

أخبار مصر (القديم) 5.95

أخبار مصر يتيح لك الوصول و التعرف على الأخبار و

Free Size: 4596 kb

Comet Broadcast

Receive quick and useful information about your city - events, traffic alerts, job information,

Free Size: 0 kb

Hatay Şehri PRO 1.9.7

HataySehri.net Hatay'ın ilk ve tek mobil uygulama desteği olan Firma ve Şehir

Free Size: 6354 kb

Daily Surajya Epaper 1.16

Daily Surajya is a Marathi newspaper publishing from Solapur, Osmanabad, Latur, Pune and the

Free Size: 11235 kb

TVI24 Eleições 1.0.312

A TVI24 Eleições é uma aplicação dedicada às eleições legislativas 2015, onde poderá

Free Size: 5490 kb

TreasureCruise:One Piece Guide 1.0

One Piece Treasure Cruise Tips Guide 1. Become More Familiar With the Game’s Strengths and

Free Size: 4217 kb

RT-DEUTSCH 1.5.0.0

RTD, Russia Today Deutsch Feed - Nachrichten aus aller Welt. Wir zeigen und schreiben das, was

Free Size: 22846 kb

Delhi Election 1.0

Official Application of Office of The Chief Electoral Officer, DelhiMain Features:- Search Your

Free Size: 1551 kb