IPTV Shqip

IPTV Shqip 1.2 for android

Free Media & Video Apps By IPTV Kosova
Description :
User: free
Pass: free

Neve nuk bejm ndonje streaming live, por vetem se i mbledhum neper faqe të ndryshme linqet dhe i sjellim të gjitha se bashku në nje vend që tju mundesojmë më lehtë qasshmerinë në evente të ndryshme si:

I vetmi IPTV aplikacion qe funksionon me teledirigjues (remote control) ne Android Box dhe TV

1. TV Live, Shqip, Serbisht, Gjermanisht, Turqisht se shpejti edhe shumë të tjerë.
2. Filmat me të fundit të titruar në Shqip,
3. Filma Vizatimor të Dubluar në Shqip,
4. Serialet dhe Komedit më të fundit shqip si: O Sa Mire, Qka ka Shpija, etj
5. TV Show si:, Oxyget (Besim Dina), Kojshija Show, nKosove Show, Hallkit, 7 Dit pa Ermanli.
6. Fetare: Ilahi, Filma, Ligjerata
7. Si dhe për të rriturit Filma Erotik +18, të mbrojtur me fjalekalim të cilin mund ta kerkoni në faqen tonë në FaceBook: https://www.facebook.com/IPTVShqipfree

Gjithashtu sipas deshires suaj mund te permbledhni Playlista ne youtube me muzik te zgjedhur nga ju dhe ne i vendosum ne Aplikacion, nese deshironi qe ti ndani me miqt tuaj ne menyr private mund ti vendosum edhe Fjalekalim qe te mund ti shikoni vetem ju dhe miqt tuaj.

Na kontaktoni per ndonje sygjerim shtes, kritikat tuaja jane te mireseardhura...

https://www.facebook.com/IPTVShqipfree/

Vetem per ju IPTV Shqip komplet free

Download IPTV Shqip - Version: 1.2

IPTV Shqip
Process IPTV Shqip 1.2 download page
Size: 4677 kb
Android O/S: Android

Related IPTV Shqip


Other users also looks for: aplikaciondhedubluaredheermanlifilmafjalekalimfunditiptviptvshqipfree

You May Also Like

HD videos Downloader Release 1.0

HD videos Downloader is the ideal tool to download you favorite videos from the Internet with the

Free Size: 4233 kb

TV from Ecuador 1.0

You want to align a satellite dish? following information in this app are included as follows: -

Free Size: 2107 kb

Video Downloader for Instagram 1.1

Video downloader for instagram downloads HD videos and images This app is designed as a utility to

Free Size: 3439 kb

MultiClip 1.0.0

Downloader [ Multi Clip ] is for enjoying video, image, PDF and other media files in locations

Free Size: 4971 kb

HandyTube Player for YouTube 1.03

A player designed for absorbing information. The HandyTube Player enables comfortable playing of

Free Size: 2160 kb

NWManager 1.0

Very Lite app Easy to use , Inbuilt Search and preview.

Free Size: 2755 kb

Best Screen Recorder No-Root 1.03

With Best Screen Recorder No-Root you can easily capture your phone/tablet screen to a MPEG4

Free Size: 5931 kb

Easy Fast Downloader for All 1.1

With Easy Fast Downloader for All, you can download media files such as movies, videos and music

Free Size: 5243 kb

mydoobi 1.0

Use mydoobi to watch original user created videos from Korea. V-dub your favorite sounds onto a

Free Size: 33696 kb

Fast Video Downloader HD 1.2

Download videos form popular video streaming websites within a few steps . Fast Video Downloader

Free Size: 1660 kb