Okazioni yt

Okazioni yt 1.4 for android

Free Shopping Apps By Okazioni.yt
Sponsored links
Description :
Jeni vazhdimisht në kërkim të okazioneve, ofertave, uljeve më të fundit? Okazioni yt është vendi i duhur për ju!

Sa herë ju ka ndodhur që të keni parë një Okazion për diçka që është në interesin tuaj, vetëm për të marrë vesh që është shitur apo ka mbaruar afati i ofertës. Tani jo më!

Okazioni yt është aplikacioni që i jep zgjidhje problemit tuaj. Në të ju mund të gjeni oferta, ulje dhe okazione të shumta të ofruara në çdo vend të Shqipërisë. Me anë të këtij aplikacioni ju mundeni të:

* Njoftoheni në kohë reale për çdo kategori okazionesh tek të cilat jeni abonuar nëpërmjet shërbimit Push Notifications

* Ruani okazionet që kanë tërhequr vëmendjen tuaj në listën e favoriteve dhe ti aksesoni ato në çdo kohë, pa patur nevojë për lidhje me internet

* Navigoni në tre mënyra të ndryshme, sipas preferencës suaj. Aplikacioni ju ofron një buton i cili e shndërron komplet eksperiencën tuaj të navigimit fare thjeshtë

* Të shtoni lehtësisht okazionet tuaja për t'i parë e gjitha Shqipëria, falas, pa patur nevojë të regjistroheni. Mjafton thjeshtë të plotësoni të dhënat e okazionit, të kapni disa foto, të vendosni të dhënat e kontaktit, kohëzgjatjen e okazionit dhe çdo gjë tjetër e marrim ne përsipër. Të gjithë përdoruesit që janë duke kërkuar diçka të ngjashme me atë që ofroni ju do të lajmërohen automatikisht nga aplikacioni

* Ndërruat mendje për një detaj të okazionit tuaj, apo dëshironi të ofroni përsëri një okazion që ka përfunduar? Mjafton thjeshtë të shtypni një buton dhe të kryeni ndryshimet që deshironi.

*** Okazionet janë të limituara në kohë, prandaj mos iu ndani aplikacionit për të mos humbuar asnjë okazion!***
Shënim: Okazioni yt nuk merr përsipër përmbushjen e transaksionit apo dërgimin e produktit në shtëpinë tuaj. Ju duhet të kontaktoni me ofruesin e okazionit për të marrë vesh detajet mbi pagesën.

Recent changes:
U shtua kategoria e Smartphones.
U ndryshua kohëzgjatja maksimale e Okazionit nga 3 ditë në 7 ditë.
U përshtat aplikacioni për tablet. Tabletat do kenë pamje tjetër për të përfituar nga ekrani më i madh
U rregulluan disa probleme me notifications dhe shfaqjen e imazheve
U përmirësuan grafikat e aplikacionit
U optimizua performanca tek telefonat më të vjetër

Download Okazioni yt - Version: 1.4

Okazioni yt
Process Okazioni yt 1.4 download page
Size: 3920 kb
Android O/S: Android


Sponsored links

You May Also Like

Лучшие товары с Aliexpress 1.2

Устали искать полезное на Алиэкспресс? Теперь есть

Free Size: 5023 kb

HechoEnCasaHN 1.2.1

Ama lo tuyo, Ama lo nuestro, Ama lo Hecho En Casa HN!, compra en linea de nuestro catalogo,

Free Size: 4550 kb

Map my shop 1.0

What is Map my Shop ? Map my Shop is an innovative way of connecting the buyers and local vendors

Free Size: 7511 kb

Cafetaria Lammers 1.8.0

Bestel eenvoudig en snel bij Cafetaria Lammers via onze BestelApp! Ook kunt u gemakkelijk en geheel

Free Size: 2305 kb

Umniah epoints JO V 1.0

Umniah epoints is a widely used points reward platform and network with numerous loyal cardholders

Free Size: 14329 kb

Ouedkniss 1.0.3

Trouvez plus de 800.000 annonces sur le 1er site des annonces en Algerie | Immobilier , Automobiles

Free Size: 539 kb

citrussTV shopping 1.57

citrussTV is the leading home shopping multi-platform network (TV, e-commerce and m-commerce) in

Free Size: 15472 kb

LM Konveksi 1.0

LM Konveksi Alamat LM Konveksi: Menara Latumenten 19DK Jakarta Barat PINBB LM Konveksi 234DAD43

Free Size: 1479 kb

Promocom 1.0.0

Promocom « Le Catalogue des Catalogues » Promocom est une Plate-Forme Multi-Canal 100%

Free Size: 4215 kb

Chinator - Todo a 100 2.0

¿Alguna vez te has encontrado sediento, necesitado de un refresco rapidillo, pero sin lugar

Free Size: 2572 kb