Pomodoro - Pizza & More

Pomodoro - Pizza & More 1.1.1 for android

Free Shopping Apps By Pomodoro SHPK
Sponsored links
Description :
Jeni të lodhur duke pritur në linjë për porosinë tuaj? Ju vjen porosia gabim? Motoristi ngatërron adresën tuaj? Është momenti që ju ti harroni të gjitha këto probleme.

Pse Pomodoro?
● Gjithçka është e thjeshtë, menuja ndodhet gjithmonë në dorën tuaj, vetëm një klikim larg.
● Ndërtoni një picë duke zgjedhur ingredientët më me shije që mund të gjeni në treg
● Tashmë nuk do të ketë më telefona të zënë. Aplikacioni jonë është një stres më pak
● Njoftohuni në kohë reale se çfarë po ndodh me porosinë tuaj
● Oferta dhe kupona, vetëm për komunitetin Pomodoro
● Mund të dërgoni "feedback"-un tuaj pas çdo porosie
● Adresa juaj, në hartë

Keni ndonjë pyetje ose sygjerim? Mos hezitoni të na kontaktoni në [email protected]

Ju bëftë mire!

Recent changes:
en:
Pre-lollipop crash fix

al:
Rregullimi i crash tek adresa dhe harta

Download Pomodoro - Pizza & More - Version: 1.1.1

Pomodoro - Pizza & More
Process Pomodoro - Pizza & More 1.1.1 download page
Size: 10127 kb
Android O/S: Android


Sponsored links

You May Also Like

Amaze Life 1.0.1

Amaze Life Services App will provide you to do Mobile Recharge, Mobile Bill Payments, Phone Bill

Free Size: 2070 kb

Yenibioto Mobil Uygulama 1.0.0

Yenibioto.com Mobil Uygulaması ile 2.el otomobil ve ticari araçlarda milyonlarca ilanı

Free Size: 662 kb

MyBrickDeal - Best LEGO Deals 1.2-prod

My Brick Deal- Find the best LEGO deals from online stores for FREE.- Latest stock update - Recent

Free Size: 1415 kb

GISEL KOSMETIK MAMA 0.0.1

Belanja Produk Kosmetik Kecantikan , Murah , Mudah , Cepat , Aman dan Nyaman . GISEL KOSMETIK MAMA

Free Size: 2456 kb

Buy Siberian 2.0

Официальное мобильное приложение для

Free Size: 2785 kb

Smart Inbox for Your Shopping 9.0

No need to dig through your emails anymore. Tidy will automatically organize everything you buy

Free Size: 9542 kb

CASH GAIN app 1.1

Get Free mobile recharge, Cash gain is a free Talktime and shopping app that will let you earn

Free Size: 735 kb

Oba! Cupons 1.0.0.3

O Oba! apresenta informações e cupons de ofertas das melhores lojas de Barbacena Recent

Free Size: 3987 kb

Clube da Entrega - Express 1.0.4

Conheça o cardápio e peça comida nos melhores restaurantes de sua região. Bateu a fome mas não

Free Size: 8331 kb

Open Pizza 1.0

Aplicativo para pedidos de pizza online. O Open Pizza veio simplesmente para facilitar a vida dos

Free Size: 5810 kb