Proposer

Proposer 6.0.0 for android

Free Business Apps By Hello Business
Sponsored links
Description :
Το Proposer αποτελεί μια εφαρμογή για κινητά και tablets η οποία επιτρέπει στον χρήστη την απρόσκοπτη εξερεύνηση των καταστημάτων ανά κατηγορία που υπάρχουν στην περιοχή που επισκέπτεται. Μέσω της αξιολόγησης των καταστημάτων από τους ίδιους τους χρήστες προσφέρεται στον χρηστή της εφαρμογής η ικανότητα της επιλογής για σίγουρες αγορές και διασκέδαση χωρίς την ανάγκη της δοκιμής. Το Proposer παρέχει τον οδηγό αξιολόγησης που χρειάζεται ο χρηστής όταν επισκέπτεται μια περιοχή. Καθένας με σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα www.proposer.gr και να κατεβάσει απευθείας και δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό του. Είναι εύκολο να δούμε τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογίες των επιχειρήσεων, διαβάζοντας τις εμπειρίες των άλλων χρηστών. Δεν αποτελεί αποκλειστικά και μόνο πηγή σχολίων.
Το πιο ελκυστικό για έναν χρήστη αλλά και για την ίδια την επιχείρηση είναι η απευθείας αποστολή ειδοποιήσεων στο κινητό του χρήστη, ενημερώνοντάς τον για ειδικές προσφορές, και εκδηλώσεις από τα καταστήματα ψυχαγωγίας και εστίασης.
Σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας και αν βρεθείτε, ανοίγοντας την εφαρμογή του proposer, ευθύς αμέσως αναγνωρίζεται η περιοχή στην οποία βρίσκεστε καθώς και η αμέσως κοντινότερη σε εσάς περιοχή, εμφανίζοντας τις δημοφιλείς τοποθεσίες και τα αντίστοιχα σχόλια των χρηστών.

Μέσω των ιδιοποιήσεων στο κινητό του χρηστή διατηρείται η ικανότητα του στην ενημέρωση των προσφορών των τοπικών επιχειρήσεων όπως επίσης και των εκδηλώσεων. Μέσω του διαδραστικού μενού, ο χρηστής επιλέγει ποιες κατηγορίες επιχειρήσεων τον ενδιαφέρουν, είτε εκπτώσεων είτε προσφορών, που καταλήγουν σαν ειδοποίηση στο κινητό του και στο tablet του. Με αυτόν τον τρόπο μένει πάντα ενημερωμένος για τις προτεινόμενες αγορές και τα ενδιαφέροντά του.
Το Proposer προσφέρει την πλοήγηση του χρηστή μέσω χαρτών στην επιχείρηση που αυτός επιλέγει ώστε να είναι εύκολη η μετάβαση του σε αυτήν.
Ως πλοηγός καθημερινών αγορών το Proposer προσφέρει τον κατάλογο των εφημερευόντων φαρμακείων ανά περιοχή, τα διανυκτερεύοντα βενζινάδικα και την εύκολη πλοήγηση του χρηστή σε αυτά.
Οι επιχειρήσεις που επιλέγουν την προβολή τους μέσω του Proposer έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τον χώρο τους με όσες φωτογραφίες επιθυμούν στην εφαρμογή και την ικανότητα να προβάλουν τις πρόσφορες τους η τα events για την άμεση ενημέρωση του αγοραστικού τους κοινού.
Η εφαρμογή Proposer στηρίζεται από το site της το όποιο είναι άμεσα προσδόκιμο από τον χρηστή από οποιοδήποτε συσκευή. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται μέσω της εφαρμογής θα παρουσιάζονται και από το site.
Εκμηδενίστε τον χρόνο στην αναζήτηση πληροφοριών όταν επισκέπτεστε μια άγνωστη σε εσάς περιοχή, είτε είστε φοιτητής, τουρίστας, εργαζόμενος. Βρείτε τις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν για φαί, κατάλυμα, καφέ κτλ. Διαβάστε τα σχόλια των προηγούμενων επισκεπτών και αποφασίστε ποια επιχείρηση σας εξυπηρετεί. Δείτε τον χώρο που θα επισπευτείτε, τον τιμοκατάλογο και τις πρόσφορες που ισχύουν την ημέρα της επίσκεψη σας από το κινητό σας και το tablet. Δώστε δύναμη στην φωνή σας και την επιλογή σας κάνοντας σχόλια όσον άφορα την επιχείρηση που επισκεφτήκατε και προτείνεται την και σε άλλους εφόσον επιθυμείται. Βαθμολογήστε την επιλογή σας και βοηθήστε στην καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών όπου και αν βρίσκεστε.

Download Proposer - Version: 6.0.0

Proposer
Process Proposer 6.0.0 download page
Size: 30348 kb
Android O/S: Android


Sponsored links

You May Also Like

Jasa Isi Gems Diamonds 1.1.20150204

Jasa pengisian Gems/Diamond COC/Clash of clans/Hayday Android! Recommended seller on kaskus, proses

Free Size: 1551 kb

My Money Plant 1.8

My Money Plant lets you earn money on your incoming call. Using this app you will see a small Image

Free Size: 1193 kb

Vymo 2.0.16

Vymo is an intelligent and proactive assistant to enterprise field teams; providing all sales tools

Free Size: 4202 kb

Vocal Views 1.0

Vocal Views provides an innovative platform where you can sign up and get involved in qualitative

Free Size: 2420 kb

PROHANDZ - Home services 2.0.3

An easy solution to all your Home Service needs. ProHandz is a 360-degree solution to all your

Free Size: 12420 kb

MYAPPWALA 4.5.0

Quality App Development now at affordable rates with MyAPPwala.com. We offer Andriod & iPhone

Free Size: 7091 kb

Union Bank Of India DigiPurse 1.5

Digital Wallet

Free Size: 3453 kb

TaladRodClub 1.0.4

TaladRod Club app, the fastest way to buy used car in Thailand. Our engine will match the 500+ new

Free Size: 1739 kb

ReminderWall Call Reminder 1.0

Reminder Wall NO ADS, NO NEED INTERNET CONNECTION PERMISSONS You data always safe your phone Any

Free Size: 4415 kb

Dernekler Dairesi Başkanlığı 1.0.0

T.C. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının Mobil Uygulaması; Dernekler

Free Size: 17596 kb