AlbFilm - Filma me titra shqip

AlbFilm - Filma me titra shqip 1.0.1 Screenshots

Free Brain & Puzzle Apps By ALBFILM
Description :
Ky aplikacion ju mundëson ti shikoni filmat e fundit të kinemasë botërore me titra shqip me kualitet të lartë.

Ne jemi një grup zhvilluesish dhe përkthyesish që mundësuam këtë aplikacion për ju. Ne përpiqemi që tua mundësojmë filmat në kohë sa më të shkurtër dhe me cilësi sa më të lartë. Ne bëjmë përkthimin e filmave vetëm në rast se filmi ende nuk është i përkthyer në gjuhën shqipe.

Për përdorimin e këtij aplikacioni nevojitet lidhje në internet (WiFi, 3G ose 4G).

Ky aplikacion punon ne paisjet Android 2.3+. Për ti shikuar filmat duhet patjetër ta keni të instaluar një Video Player, ne rekomandojmë MX Player ose Wondershare Player.

Për çdo problem në lidhje me aplikacionin ose me filmat na kontaktoni në: [email protected] .

Ju falemiderit dhe mos harroni ta shpërndani me shokët tuaj.

AlbFilm - Filma me titra shqip Screenshots

  • AlbFilm - Filma me titra shqip screenshot 1

Download AlbFilm - Filma me titra shqip - Version: 1.0.1

AlbFilm - Filma me titra shqip
Process AlbFilm - Filma me titra shqip 1.0.1 download page >>
Size: 2545 kb
Requires:
Android O/S: Android

You May Also Like

Sword of Chaos - Machtklinge 9.0.0

Sword of Chaos, einer der modernsten Mobilfunk Action-MMORPG überhaupt. Sword of Chaos

Free Size: 101577 kb

Nasty Goats 1.0.0

A bunch of Nasty Goats are on the loose! They've escaped their farm to go on a garbage-eating

Free Size: 63506 kb

奇蹟MU-王者歸來 13.0

奇蹟回來了! 韓國網禪正版授權,無法超越的傳奇大作! 《奇蹟MU-王者歸

Free Size: 46731 kb

메탈슬러그 레볼루션 for Kakao 1.0.0

슈팅 RPG로 돌아온메탈슬러그를 모바일로 만나보세요!■ 최강의

Free Size: 47419 kb

Cleverness detector joke 1.9

Have you ever asked yourself, am I a genius or just normal? This game is a fun way to answer that

Free Size: 512 kb

Championship Manager 17 1.1.1.469

CHAMPIONSHIP MANAGER 17 – SIMPLY THE BEST CHAMP MAN EVER! The original and best football

Free Size: 44832 kb

Crazy Cars Chase 1.1.15

Drive over 30 different types of vehicles and run away from the ambulance, police, and even army of

Free Size: 42328 kb

Volume Detector 1.0

Volume Detector lets you detect how loud the environment around you is. It shows this volume in

Free Size: 2115 kb

Crafty Candy 1.3.0

This Halloween, get ready for a crafty new match 3 puzzle adventure! Join Candice, an apprentice

Free Size: 72064 kb

Cookie Mania 2 1.0.5

From the makers of Cookie Mania comes a brand new cookie game, Cookie Mania 2! New Cookies, more

Free Size: 11056 kb